Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Szűcs Noémi intuitív festő

Szűcs Noémi vagyok, Theta Healing konzulens és intuitív festő. Érdeklődésem már korán, (kb.12 éves koromtól) a lélek világa felé fordult. Spirituális és pszichológiai könyveket olvastam, erősen foglalkoztatott az emberek viselkedése, érzelmi világa, és a mindezek hátterében megbúvó valódi okok. Mivel láttam saját magam és mások elakadásait, nehézségeit, egy idő után az önsegítő könyvek és módszerek kezdtek el érdekelni. Huszonéves koromban már több technikát is kipróbáltam, és elkezdtem alkalmazni a gyakorlatban. Számomra a Théta Healing bizonyult a leghatékonyabb módszernek. (Hogy mi is a Theta Healing és hogyan működik, arról itt olvashatsz bővebben).

A kezelések hatására teljesen megváltozott az életem: sokkal tudatosabb lettem, rengeteg belső akadályt, érzelmi és gondolati mintát elengedtem (és engedek folyamatosan), melyek hátráltattak abban, hogy kiteljesedjek az életemben. Mivel a módszert én is elsajátítottam, és nagy gyakorlatra tettem szert benne, már lehetőségem van arra, hogy én is támogathassak másokat az önmegvalósítás útján.

Tudom, és tapasztalom, hogy annak a minőségi változásnak, intenzív fejlődésnek a lehetősége, melyen keresztül mentem, Számodra is ugyanígy nyitva áll!

Alkotás

A Théta Healinggel való mélyebb önmunka elindulásával körülbelül egy időben megjelent bennem a vágy, hogy alkossak, fessek valamit a saját örömömre. Korábban egy barátommal, ecset használata nélkül, ujjal festettünk néhány festményt, mely nagy hatással volt rám, és úgy gondoltam egyedül is hozzálátok: így kezdtem mélyebben megismerkedni az alkotás folyamatával, s a színek világával.
2016 szeptembere óta álmodom, alkotom a képeket, és már a kezdetekkor éreztem, hogy számomra a festés többet jelent, mint egy szimpla hobbi. Hamarosan az élettől is olyan jeleket kaptam, amelyek afelé vittek, hogy komolyan vegyem ezt az irányt. Máig úgy gondolom, hogy nem én döntöttem, hanem a festés választott engem.

A színek mindig nagy hatással voltak rám, önkifejezésemben is nagy szerepük van. Élvezem szépségüket, kombinálásukat bármilyen területen, legyen az kézműves tevékenység, vagy akár az öltözködés is. Mindezt a képeim erőteljes színvilága is jól tükrözi. Számomra a vászonnál jóval élvezetesebb a természetes anyagokra és anyagokkal való alkotás, így leginkább a fát használom médiumként, melynek erezete nem egyszer megihlet, és díszítőelemként is szívesen felhasználom a képalkotás során.

Szűcs Noémi intuitív festés

A Theta Healing módszere és a festés területe már a szárnyaim bontogatásánál szétválaszthatatlanul összefonódott. Nem egyszer – legnagyobb meglepetésemre – meditatív, théta állapotban „kaptam” az adott képet (bevillant egy pillanatra), s nem volt kérdés számomra: azért jött, hogy megfessem. Gyakran magam is utólag jöttem rá, miért kellett létrehoznom, mit jelképez számomra. Már tudatosan is használom ezt a teret a festéshez, és intuitíven, ráhangolódással, megrendelésre is készítek olyan egyéni képeket, amelynek színei, jelképei a megrendelőt támogatják.

Szűcs Noémi intuitív festés

Szeretném ezt a működést, a művészet és öngyógyítás kapcsolatát másokhoz is közel hozni. Ezért, amellett, hogy rendelhetőek tőlem egyénileg készülő festmények, illetve a már készen lévő képekből reprodukciók, elindítottam az intuitív páros festés programomat is, melyről bővebben
itt olvashatsz. A jövőben tervezek közös alkotói workshopokat,
csoportokat is.

Azt vallom, hogy a művészet, az alkotás élménye nem csak azon keveseké, akiket a társadalom, a szakma tehetségesnek tart, hanem mindnyájan meríthetünk a színek, formák végtelen lehetőségének tárházából. 

© 2020 intuitivfestes.hu